Rabo Clubkasactie

De volgende krantentekst aan 'onze' stemmers spreekt voor zich.

Rabo Clubkas Hospice-stemmers, bedankt!

Bij code rood ligt half Nederland stil, maar veel dingen gaan gelukkig door. Een van die dingen is de Rabo Clubkas Campagne. Met als verrassende winnaar, maandag bekendgemaakt: Hospice Dommelrode! Met maar liefst 425 verenigingen en stichtingen die een gooi deden naar de hoofdprijs, vonden wij het al heel wat dat we de finale hadden bereikt. Ook al is dat ons vaker gelukt, zo’n zware ‘concurrentie’ als dit jaar hadden we nooit eerder.

Het is nu zelfs al de derde keer op rij we met de hoofdprijs  gaan strijken! Een hattrick, heet dat in de sportwereld. Een bedrag van € 4.165,--.

Er gaat nu van alles door ons heen. Blijdschap natuurlijk, maar tegelijk vinden het ook bijna gênant naar al die honderden andere sociale initiatieven die in de race waren. Het maakt ons nederig, en dankbaar. Naar de 875 Rabo clubkas-stemmers die ons bovenaan hun lijstje hadden gezet.  Ook een geweldige bonus in dank-coins voor onze vele vrijwilligers.

Misschien heeft de bestemming van ons doel er ook wel toe bijgedragen. Die was niet goedkoop, maar wel bescheiden: een beetje meer zonlicht voor onze bewoners. Dank zij een serre aan het hospice, die er nu ook gaat komen!  Nogmaals bedankt, allemaal!

11 december 2017