Vriend

Word vriend

Met uw giften kunnen wij Hospice Dommelrode draaiend houden. Alle giften, klein en groot, zijn dan ook van harte welkom!

ANBI 

De Stichting Hospice Dommelrode en de Stichting Vrienden Hospice Dommelrode zijn erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).
ANBI nummer : 8551.42.558

Donaties zijn aftrekbaar

De ANBI status heeft de volgende voordelen:

Voor de donateur zijn de giften aan het Hospice Dommelrode en de Stichting Vrienden van Hospice Dommelrode aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Bij eenmalige giften is dan wel de voorwaarde dat uw totaal aan giften in de aangifte inkomstenbelasting boven het drempelbedrag uitkomt.

Dit is anders bij periodieke giften. Deze zijn wel volledig aftrekbaar: zonder drempel en zonder maximum. Er is sprake van een periodieke gift als u een overeenkomst met de Stichting sluit waarin u voor minimaal 5 jaar een jaarlijks vaste bijdrage toezegt. U bepaalt zelf het jaarlijkse bedrag. U kunt ons mailen of bellen, en dan sturen we u vrijblijvend het formulier toe. U kunt het ook downloaden, zie onderstaand document!

 ANBI overeenkomst periodieke gift.pdf

Voor Hospice Dommelrode en de Vrienden van Hospice Dommelrode zijn de ontvangsten uit giften en legaten onbelast.

ANBI- gegevens Stichting Vrienden van Hospice Dommelrode

Naam Stichting Vrienden van Hospice Dommelrode
Fiscaal nummer/RSIN: 8551.42.558
ANBI nummer 8551.42.558
Telefoon 0653750489
Vestigingsadres Hazenputten 1, 5491 RW Sint-Oedenrode
E-mail info@hospicedommelrode.nl

Wij ontvangen uw bijdrage graag op rekeningnummer:NL41 RABO 0304 621900 t.n.v. Stichting Vrienden van Hospice Dommelrode