Word vrijwilliger

In het hospice zijn 7 dagen per week vrijwilligers aanwezig, steeds in diensten van 4 uur. De vrijwilligers draaien éénmaal per week een dienst én daarnaast één dienst per maand in een weekend. Mocht je minder uren beschikbaar zijn, neem dan toch contact op. We kunnen je hulp goed gebruiken.

Naast de lichamelijke zorg is er aandacht voor het sociale en emotionele welzijn van de bewoners en hun naasten. Als vrijwilliger bied je een veilige omgeving en zorg je voor een huiselijke sfeer. Vanzelfsprekend ben je op gepaste afstand aanwezig. Daarnaast zijn er licht huishoudelijke taken zoals koffie zetten, opruimen en het (voor)bereiden van maaltijden.

Als vrijwilliger sta je er nooit alleen voor, je werkt altijd samen met een andere vrijwilliger in huis.

Onze vrijwilligers kunnen altijd ondersteuning gebruiken.

Denkt u dat dit iets voor u zou kunnen zijn?

Klik hier voor de profielschets.

Vacatures vrijwilligers

Hospice Dommelrode is een stichting zonder winstoogmerk, heeft geen enkele binding met commerciële organisaties en wordt volledig gerund door vrijwilligers. Wij kunnen altijd vrijwilligers gebruiken voor de zorg, maar bijvoorbeeld ook voor het onderhoud aan het huis en de tuin. Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer informatie over vrijwilligerswerk bij ons in het hospice, neem dan contact op met:

Ingrid Gevers
Coördinator vrijwilligers
coordinator@hospicedommelrode.nl